Ongeluk A28

Web 11 hours agoBij een ongeval op de A28 in Zwolle zijn dinsdagochtend mogelijk één of meerdere personen gewond geraakt. Web De A28 was de eerste autosnelweg in Drenthe.


F2ke56ab8nna M

Web Een ongeluk op de A28 zorgde vanmorgen rond 0900 uur voor twee afgesloten rijstroken en flinke vertraging tussen Meppel en Zwolle.

. Het ongeluk gebeurde vlak voor de afrit Zwolle-Zuid. Dat gebeurde vanochtend op de A28 bij Zwolle-Zuid. Web 6 hours agoBij een zwaar ongeluk op de A28 richting Zwolle is één persoon overleden.

In de auto zaten twee. Het ongeval gebeurde rond half 10 s ochtends en. Web 6 hours agoBij het ongeluk vanmorgen op de A28 bij Zwolle is een 21-jarige vrouw uit Epe omgekomen.

Bij het ongeval raakte een auto klem tussen twee. De snelweg in de richting Hoogeveen is. Tussen de afritten De.

Web 7 hours agoBij een ongeluk op de A28 bij Zwolle-Zuid is vanochtend een 21-jarige vrouw uit Epe om het leven gekomen en een 59-jarige vrouw eveneens uit Epe zwaargewond. Web 6 hours agoBij een zwaar ongeluk op de A28 richting Zwolle is een 21-jarige vrouw uit Epe overleden. In de avondspits ontstaan meestal files tussen Utrecht en knooppunt Hoevelaken.

Er staat momenteel een forse file. Een ander knelpunt waar vaak file staat is. Verkeer kan niet via de A28 richting Zwolle de weg is afgesloten om ruimte te.

De weg is afgesloten vanaf knooppunt Hattemerbroek. Diego Kemps 03-06-21 1522 Laatste update. Web Bij een ernstig ongeluk op de A28 met vrachtwagens en een personenauto is dinsdagochtend een 21-jarige vrouw uit Epe om het leven gekomen.

Web Bij een ongeluk op de A28 bij Zwolle-Zuid is vanochtend is een automobilist om het leven gekomen meldt de politie. Een 59-jarige vrouw ook uit Epe raakte zwaargewond. Marijn Joop 27 mrt.

Een personenauto kwam klem te zitten tussen twee vrachtwagens. Web 9 hours agoDe A28 zit momenteel dicht. Web 8 hours agoDe A28 richting Meppel is dicht door een ongeluk.

Web 6 hours agoZWOLLE - Bij een ongeluk tussen twee vrachtwagens en een auto op de A28 bij Zwolle-Zuid is een 21-jarige vrouw uit Epe om het leven gekomen. Het is nog niet bekend hoe laat de weg weer vrij is. De personenauto waarin zij als bijrijder zat kwam klem te zitten tussen.

Web 9 hours agoDoor een ongeluk met twee vrachtwagens en een personenauto is de A28 nog urenlang dicht bij Zwolle-Zuid. Web 10 hours agoDe A28 richting Hoogeveen is vanwege een ongeluk bij Zwolle-Zuid dicht. Web Bij een botsing met de vangrail van de A28 bij Rouveen is zondagochtend een peperdure Lamborghini behoorlijk toegetakeld.

Web Door het ongeluk staat het verkeer muurvast op de A28 richting Meppel.


Jgndpsstuvemkm


Ernstig Ongeval Op De A28 Bij Pesse Auto Botst In Volle Vaart Op File Na Eerder Ongeluk Hoogeveensche Courant


Automobilist Aangehouden Bij Ongeval Op De A28 Bij Knooppunt Hattemerbroek Nieuws Stefan Verkerk Fotografie Webdesign


Owoug8j4kwldmm


Verkeerschaos Op Wegen Rondom Zwolle Na Ongeval Met Vrachtwagen Op A28 Rtv Focus


Ongeval A28 Tussen Knooppunt Hoogeveen En De Wijk Numeppel Nl Boven Op Het Nieuws


A28 Dicht Bij De Wijk Door Ongeluk Rijkswaterstaat Verkeersinformatie


Gewonde Bij Ongeluk Op Afslag Van A28 Bij Beilen Rtv Drenthe


Ongeval A28 Imsbv


Ravage Op A28 Na Ongeluk Met Meerdere Vrachtwagens


A28 Zwischen Hude Und Hatten Nach Schwerem Unfall Wieder Frei Dko


A28 Bij Hoogeveen Dicht Na Ongeval Met Vrachtwagens Rtl Nieuws


0hr Ecyh Qh3lm


File Op A28 Bij Zwolle Na Ongeluk Met Legertruck Weblog Zwolle Nieuws


Dodelijk Ongeval Tussen Vrachtwagen En Auto Op A28 Bij De Bilt


Ongeluk A28 Vrachtwagen Rijdt Op Auto S In Foto Ad Nl


Automobilist Zwaargewond Na Ongeluk Op A28 Rtv Nunspeet

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel